Elfelejtett szövegek, elejtett tárgyak, furcsa megmozdulások. Általában azokat a jeleneteket, amikben baki van nemes egyszerűséggel kivágják. Viszont vannak olyan pillanatok, amikor a hibázás annyira jól beleillik a film hangulatába, hogy a rendező végül úgy dönt, hogy teljes egészében bennhagyja a végső vágásba. Ilyenekből szedtünk össze nektek párat.

A galaxis őrzői – Chris Pratt elejti a Végtelen követ

Bármelyik képregény rajongó tudja, hogy a Végtelen kövek milyen fontosak és hatalmasak. Ezért is számít olyan furcsának, amikor Chris Pratt az egyik jelenetben egyszerűen elejti az egyiket.

A Gyűrűk Ura – A Két torony – Elszáll a zászló

Mikor a háború a küszöbön áll, Eowyn távolba mered és abban a pillanatban a zászló leszakad a rúdról elfújja a szél. A jelenet nem volt megrendezve, pusztán az Új-Zélandi forgatási napon, nagyon fújt a szél, viszont annyira drámaira sikeredett a jelenet, hogy Peter Jackson úgy döntött, hogy a végső vágásba is nagyon szépen beleillik a jelenet.

Neveleteln hercegnő – Egy csúnya esés

Abban a filmben, ami Anne Hathawayt feltette a Hollywoody színészek listájára, egy igazán szedett-vedett kamaszlányt alakít, akiről kiderül, hogy Genovia hercegnője. Az egyik jelenetben barátnőjével beszélget az iskolában, amikor egy hatalmasat esik. A jelenet nem volt megrendezve, de annyira szépen beleillet a kicsit szerencsétlen tini lány életébe, hogy végül a rendező úgy döntött, hogy megosztja a világgal Anne esését.

Indaina Jones – Légy lakoma

Jones francia riválisa, Belloq szája sarkában a légynek nyoma veszeik. Vajon tényleg megette, vagy csak a jelenetnek tett jót? Az igazaság az, hogy tényleg repült a színész szájára légy, de azt hogy belemászik a szájába, csak utómunkával rakták bele, hogy ezzel illusztrálják, milyen szőrös szívű a karakter.

Közönséges bűnözők – Nevetséges gázok

A híres jelentben, amikor a rendőr felolvastatja a gyanúsítottakkal a szövegüket, amikor Benicio Del Torora kerül a sor, mindenkiből kitör a nevetés. Viszont ez a jelenet sem volt megrendezve, a nevetség tárgya az volt, hogy Del Toro nem tudta visszatartani a gázokat. Kevin Pollak azt nyilatkozta, hogy legalább 12-t eldurrantott egyhuzamban.

Tetszett a lista? Írjátok meg kommentben!