Sorozat/film keresése
[ultimatemember form_id="635"]

Nagyon fontos!

A regisztrációra a tartalom védelme érdekében van szükség. A megadott adatokon túl semmit nem tárolunk rólad. Nem követjük nyomon a tevékenységeid és semmiféle vírust vagy kártevőt nem pakolunk a gépedre.

Amit látunk:

Felhasználónév, e-mail cím, IP cím és a neved.

A jelszavaknál nagyon szigorú, szinte feltörhetetlen kódolást alkalmazunk és még mi se férünk hozzá! A felhasználónévre a beazonosítás miatt, a e-mail címre a kommunikáció miatt, az IP címre a weboldal védelme miatt, a jelszóra a fiókod védelme miatt van szükség.

Regisztráció szabályai

  1. Kérjük valós adatokat adj meg. A trágár neveket törölni fogjuk a rendszerből! Ha nem valós e-mail-t adsz meg, sajnos nem fogjuk tudni teljesíteni az adatbekéréseket.
  2. A jelszónak kell tartalmaznia legalább egy nagy betűt és számot. Erre azért van szükség mert rengeteg hacker támadás éri minden nap a weboldalt és nem szeretnénk rést hagyni a ti érdeketekben is.
  3. A tárhely védelme érdekében maximum 100 kb-os profilképet lehet feltölteni.
  4. Ha bármi problémád lenne, kérjük írj egy üzenetet az info@catchthenet.com e-mail címre.
  5. A regisztrációval elfogadod a felhasználási feltételeket!
  6. A felhasználónévre a beazonosítás miatt, a e-mail címre a kommunikáció miatt, az IP címre a weboldal védelme miatt, a jelszóra a fiókod védelme miatt van szükség.
  7. A változatás jogát fenntartjuk, és a felhasználók kezelése kizárólag a weboldal tulajdonosának a hatásköre, így a weboldalról bárkit, indoklás nélkül is kizárhat.