Lupin

Lupin egy francia misztikus vígjáték, amit George Kay and François Uzan készített, és az első vetítése 2021 január 8-án volt a Netflixen.

Kategóriák: Akció, Bűnügyi, Dráma

Teen Wolf – Farkasbőrben

A Teen Wolf – (magyar címe: Farkasbőrben) amerikai televíziós sorozat, amit Jeff Davis álmodott meg. A sorozat alapja Az ifjú farkasember (Teen Wolf) című film, amit 1985-ben mutattak be. Az USA-ban 2011. június 5-én került adásba, Magyarországon 2012. június 1-jén kezdte el vetíteni az AXN. A sorozat egy átlagos középiskolás fiúról szól, akit egy vérfarkas harap meg, miközben egy leány holttestét keresi az erdőben. Amikor Scott osztályába egy új lány, Allison Argent érkezik, rögtön megszeretik egymást; ezért Scott próbál normális életet élni: titkolja, hogy más mint mások, de a legjobb barátja tud róla, aki segít neki túljutni az életének és a testének a változásain. Nézz bele a sorozatba és tudd meg, hogy hogyan oldják meg a problémáikat.

Kategóriák: Akció, Dráma, Fantasztikus

A nagy pénzrablás

A nagy pénzrablás (spanyolul: La casa de papel) egy spanyol bűnügyi drámasorozat, amit Álex Pina eredetileg két egységből álló minisorozatnak tervezett. Az első, 15 epizódos évadot az Antena 3 adta le 2017. május 2-án. Még ebben az évben a Netflix megvásárolta a jogokat, majd újragondolta a sorozatot 22 rövidebb epizódra vágatta, amit kiadott 2017. december 20-án. Ekkor nagyon megnövekedett költséggel de 16 részig folytatta a sorozatot.

Kategóriák: Akció, Bűnügyi, Misztikus

Trónok harca

A Trónok harca egy amerikai fantasy televíziós sorozat, melynek alkotói David Benioff és D. B. Weiss, és az HBO mutatott be 2011. április 17-én. A sorozat George R. R. Martin A tűz és jég dala című regényciklusán alapul. A cselekmény egy kitalált világ két kontinensén, Westerosban és Essosban játszódik, és nemesi családok a Hét Királyság feletti erőszakos küzdelmeit követi nyomon.

Kategóriák: Akció, Dráma, Kaland