The Originals – A sötétség kora

A The Originals a Vámpírnaplók spin-offja, melynek főszereplői Klaus Elijah és Rebekah. Már a bemutatkozó videóból kiderült, hogy a nem mindennapi Hayley várandós Klaus gyerekével. A sorozat elején az ősi testvérek visszatérték a New Orleansba már majdnem száz év óta először. Régebben ők uralták a várost, de menekülniük kellett apjuk miatt. Mivel elmenekültek, Klaus barátja, Marcel átvette a várost. Klaus elhatározta, hogy le kell váltania Marcelt, és visszaszereznie a várost.

Kategóriák: Dráma, Fantasztikus, Horror

Teen Wolf – Farkasbőrben

A Teen Wolf – (magyar címe: Farkasbőrben) amerikai televíziós sorozat, amit Jeff Davis álmodott meg. A sorozat alapja Az ifjú farkasember (Teen Wolf) című film, amit 1985-ben mutattak be. Az USA-ban 2011. június 5-én került adásba, Magyarországon 2012. június 1-jén kezdte el vetíteni az AXN. A sorozat egy átlagos középiskolás fiúról szól, akit egy vérfarkas harap meg, miközben egy leány holttestét keresi az erdőben. Amikor Scott osztályába egy új lány, Allison Argent érkezik, rögtön megszeretik egymást; ezért Scott próbál normális életet élni: titkolja, hogy más mint mások, de a legjobb barátja tud róla, aki segít neki túljutni az életének és a testének a változásain. Nézz bele a sorozatba és tudd meg, hogy hogyan oldják meg a problémáikat.

Kategóriák: Akció, Dráma, Fantasztikus

Vámpírnaplók

A sorozat alapján a L. J. Smith Vámpírnaplók című könyve adja. A sorozatot 2009. szeptemberben kezdék el sugározni az USA-ban. Magyarországon elsőként az RTL Klubon lehetett látni. A Vámpírnaplók a Virginia állami kitalált kisvárosban, Mystic Fallsban játszódik. A történet Elena Gilbert, Stefan, és Damon Salvatore szerelmi szála köré épül. Később fény sok mindenre fény derül: feltűnik Elena rosszindulatú hasonmása, Katherine is, aki bosszút próbál állni Stefan, Damon és Elena ellen.

Kategóriák: Dráma, Fantasztikus, Horror

Legacies – A sötétség öröksége

A történet a Vámpírnaplók egy spin-offja.A történet Klaus Mikaelson és Hayley Marshall lányáról, Hope Mikaelsonról szól. Alaric Saltzman a tehetség gondozó intézmény vezetője.

Eközben rengeteg furcsa lénnyel is lehet találkozni. De nem csak szörnyekkel találkozunk, hanem érdekes, régi történetekkel is. A 3. évad már készülőben van.

Kategóriák: Dráma, Kaland, Fantasztikus