The Originals – A sötétség kora

A The Originals a Vámpírnaplók spin-offja, melynek főszereplői Klaus Elijah és Rebekah. Már a bemutatkozó videóból kiderült, hogy a nem mindennapi Hayley várandós Klaus gyerekével. A sorozat elején az ősi testvérek visszatérték a New Orleansba már majdnem száz év óta először. Régebben ők uralták a várost, de menekülniük kellett apjuk miatt. Mivel elmenekültek, Klaus barátja, Marcel átvette a várost. Klaus elhatározta, hogy le kell váltania Marcelt, és visszaszereznie a várost.

Kategóriák: Dráma, Fantasztikus, Horror

Vámpírnaplók

A sorozat alapján a L. J. Smith Vámpírnaplók című könyve adja. A sorozatot 2009. szeptemberben kezdék el sugározni az USA-ban. Magyarországon elsőként az RTL Klubon lehetett látni. A Vámpírnaplók a Virginia állami kitalált kisvárosban, Mystic Fallsban játszódik. A történet Elena Gilbert, Stefan, és Damon Salvatore szerelmi szála köré épül. Később fény sok mindenre fény derül: feltűnik Elena rosszindulatú hasonmása, Katherine is, aki bosszút próbál állni Stefan, Damon és Elena ellen.

Kategóriák: Dráma, Fantasztikus, Horror

Stranger Things

A Stranger Things egy kiváló amerikai sci-fi-horror sorozat. A sorozat első évadának főbb szerepeiben Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Cara Buono és Matthew Modine, látható, valamint Noah Schnapp és Joe Keery a visszatérő szerepekben. A második évadra Schnapp és Keery már szintén főszerepet kaptak, ebben az évadban a szereplők a következők: Sadie Sink, Dacre Montgomery, Sean Astin és Paul Reiser által alakított karakterekkel bővült, Priah Ferguson pedig visszatérőként jelenik meg. A harmadik évadban Maya Hawke csatlakozott a főszereplőkhöz, Ferguson pedig főszereplővé avanzsált.

Kategóriák: Dráma, Fantasztikus, Horror