A légikísérő

A légikísérő vagy The Flight Attendant egy 2020-as amerikai TV minisorozat, egy ugyan olyan című, 2018-as regény alapján. A főszerepben az Agymenők sztárja Kaley Cuoco látható. Magyarországon az HBO Go sugározza. A sorozat 2020. november 26-án kerül ki a streaming platformra. A sorozat egy meglepő gyilkossággal indul. Az örök bulizós főszereplő egyik nap arra ébred, hogy partnerét valaki meggyilkolta. Bankok mélyén pedig megpróbál nem belekeveredni az ügybe, de a java innentől kezdődik.

Kategóriák: Dráma, Misztikus, Vígjáték

Jóbarátok

A Jóbarátok hat fiatal mindennapjait mutatja be páratlan humorral. A sorozat lett a mindenkori sitcom archetípusa, szinte mindegyik utána forgatott szituációs komédiában felfedezhetőek olyan elemek amit a Jóbarátoknál lehetett látni először. Joey, Ross, Chandler, Phoebe, Monica és Rachel kalandjai izgalmasak, szövevényesek, egyediek és rendkívül viccesek.

Kategóriák: Romantikus, Vígjáték

Family Guy

A Family Guy 1999-ben indult, viszont az első időszakban nem aratott akkora sikert, ezért levették a műsorról. Ezzel szemben a DVD eladások és az egyéb nézettségi adatok azt mutatták, hogy igen csak érdemes lenne sugározni, ezért újra visszakerül a FOX műsorlistájára. A Family Guy korunk egyik legsikeresebb animációs vígjátéka. Legtöbbször az életből merített szituációkat karikíroz ki páratlan humorral.

Kategóriák: Animáció, Vígjáték