Spóroljon egyszerűen a Tiplino.hu cashbackportállal

Az internetes vásárlásnak számos előnye van, ezért méltán népszerű napjainkban. Egyrészt ki sem kell mozdulnia a lakásból, hogy ruhákat, bútorokat, játékokat, vagy akár nyaralást vásároljon. Másrészt a kínálat sokkal szélesebb, mint a klasszikus boltokban: nem hiába a mondás, hogy amit nem talál meg az interneten, az nem is létezik. Emellett van azonban még egy előnye. Hallott már a cashbackről? Ha nem, most bemutatjuk önnek, miről is van szó.

A varázslatos cashback

A cashback egy varázslatos eszköz, hiszen a segítségével pénzt spórolhat meg, miközben vásárol. Hogyan lehetséges ez? Egy olyan rendszernek köszönhetően, amelyből minden résztvevő fél profitál. A Tiplino.hu egy cashbackportál, amely számos webáruházzal működik együtt. Mivel a webáruházak felismerik, ha a vásárlót a Tiplino “küldte”, jutalékot nyújtanak neki. A Tiplino pedig ezt a jutalékot megosztja önnel. Önnek nincs más dolga, mint regisztrálni, és a portál segítségével vásárolni.

Vásárlás a Tiplinóval

A vásárlás a Tiplino cashbackportállal nagyon egyszerű. A kínálatban számos webáruházat talál, amelyek közül válassza ki azt, amelyben vásárolni szeretne. Legyen az például a népszerű Aliexpress, ahol mindent megtalál a ruháktól kezdve az elektronikán keresztül a lakberendezési kiegészítőkig. Nincs más dolga, mint a webáruház profilján kattintani a “Vásárlás” gombra, amely átirányítja önt a webshopba. Nincs más hátra, mint úgy vásárolni, ahogy megszokta. A vásárlás után pedig a Tiplino visszaadja önnek az elköltött összeg egy részét. Az Aliexpress esetében ez az összeg 5%-a is lehet.

További kedvezmények

A Tiplino.hu számos más kedvezményt is kínál a cashbacken kívül. Mindig értesíti a vásárlókat az aktuális akciókról és leárazásokról az egyes webáruházakban, így minden hasznos információt megtalál egy helyen. Válogathat a számos kedvezményes kupon közül is, amelyek bizonyos százalékot levonnak a vásárlásából, vagy ingyenes szállítást biztosítanak. Végül pedig átlapozhatja az éppen aktuális akciós újságokat is, amelyek segítségével kedvezményesen vásárolhat a különböző áruházakban. A Tiplinóval spórolni igazán gyerekjáték.

Catch The Net! Nézz sorozatokat online minden mennyiségben!

Hibabejelentő