Sorozat/film keresése
hirdetés

Született feleségek 3. évad 4. rész

hirdetés

Részek

Évadok

Sorozat

Született feleségek 3. évad 4. rész Online - Ingyen

“Született feleségek 3. évad 4. rész” bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Sajnos a harmadik évadnak csak az első része van meg, a másodiktól azt írja ki: Az átalakítás folyamatban. A 2. és 3. részt láttam , kiszenvedve mindenféle vírusos oldalakról, így a 3. évad 4. résztől örülnék, ha valóban nézhetőek lennének. Mindenesetre köszönöm, hogy az 1. és 2. évadot láthattam ilyen jó minőségben. Még reménykedem…. meg abban is, hogy idővel fenn lesz az összes évad. Üdv. Éva

    Válasz

Szólj hozzá!

Sorozatok

24
Te
hirdetés

Kedves látogató

A videó lejátszásánál előfordulhat, hogy a videó nem tölt be. Ha ilyet tapasztalsz, próbáld meg újratölteni az oldalt, vagy ha az nem segít, próbáld meg egy másik böngészővel megnyitni. Ha még így is fennáll a probléma, kérjük jelezd a “Hibabejelentő” gomb segítségével!
Ha akadozik a videó, állítsd meg, várd meg míg betölt és utána indítsd újra. Ha nem működik, kérlek ezt is jelezd a “Hibabejelentő” gomb segítségével.
Az is előfordulhat, hogy a Videa vagy az Indavideó weblapja állt le, ilyenkor nem szokott elindulni a videó. Ha megnézed a honlapjukat és nem megy, akkor meg kell várni, hogy Ők helyreállítsák az oldalukat. Ha még ezek után sem indul el a videó, akkor aztán tényleg ott a “Hibabejelentő” gomb!

Köszönjük a segtséged!

/+ A videó előtti hirdetések nem a mi hirdetéseink, azt a videómegosztó rakja rá. Sajnos ezzel mi nem tudunk mit kezdeni./

Hol találtál hibát?